ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εάν έχετε απορίες για το προϊόν, διαβάστε τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις

Έχουμε συγκεντρώσει τις πιό συχνές απορίες σας σχετικά με το ProDen PlaqueOff Animal, και τις παραθέτουμε εδώ μαζί με τις απαντήσεις. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


 • Τι είναι η βακτηριακή πλάκα και τα αποτελέσματα της; 
  Όπως και στους ανθρώπους τα βακτήρια της πλάκας συνεχώς σχηματίζονται στο στόμα και συσσωρεύονται στα δόντια, τα ούλα και τη γλώσσα με αποτέλεσμα τη δημιουργία κακοσμίας, ουλίτιδας (μάτωμα ούλων) και πέτρας.

  Χωρίς θεραπεία, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αφόρητο πόνο και σε περιττή ή πρόωρη απώλεια δοντιών. Ο σχολαστικός και τακτικός καθαρισμός βοηθά στην απομάκρυνση της βακτηριακής πλάκας πριν αυτή συσσωρευτεί και προκαλέσει φλεγμονή και ζημία στα ούλα και τα δόντια. Η οδοντική πλάκα μπορεί να μετατραπεί σε πέτρα, η οποία μόλις σχηματιστεί είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί. Δυστυχώς η πλάκα σχηματίζεται συνεχώς ακόμη και με καθημερινό βούρτσισμα. Καλό είναι να επισκέπτεστε τον κτηνίατρο σας για τον έλεγχο της στοματικής υγιεινής του κατοικίδιου σας από μικρή ηλικία.

  Το ProDen PlaqueOff σας βοηθά αποτελεσματικά και εύκολα να βελτιώσετε την στοματική υγιεινή του κατοικίδιου σας με ελάχιστο κόστος.

 • Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αποτελέσματα. Γιατί;
  Ο χρόνος που απαιτείται συνήθως είναι 4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος. Μια άλλη πιθανή εξήγηση είναι οτι η δοσολογία είναι μικρή. Περιμένετε να ολοκληρωθούν 2 μήνες, και αν δεν δείτε κάποια αλλαγή, αυξήστε την δόση. Μόλις το PlaqueOff αρχίσει να δρα, μπορείτε να επανέλθετε στην συνιστώμενη δόση. Πολλές φορές, η πλάκα παραμένει ενώ το PlaqueOff έχει αρχίσει να επιδρά. Εάν βουρτσίσετε τα δόντια του σκύλου σας, η πλάκα θα αφαιρεθεί πολύ πιο εύκολα!

 • Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιώ το PlaqueOff;
  Το PlaqueOff θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά και σύμφωνα με τις συνιστώμενες δοσολογίες, καθώς η πλάκα, η τερηδόνα και η κακή αναπνοή επιστρέφουν. Τα αποτελέσματα συνήθως είναι ορατά μετά απο 4 εβδομάδες και για όσο καιρό χρησιμοποιείται το PlaqueOff.

 • Μπορώ να σταματήσω να βουρτσίζω τα δόντια του σκύλου;
  Όχι! Το PlaqueOff δεν είναι υποκατάστατο του βουρτσίσματος, καθώς βοηθάει στην αφαίρεση της πλάκας και της πέτρας απο τα δόντια.

 • Υπάρχει κίνδυνος υπερβιταμίνωσης;
  Αν και το PlaqueOff περιέχει μεγάλο αριθμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όλα είναι σε πολύ μικρή ποσότητα. Δεν υπάρχει λοιπόν, κανένας κίνδυνος, ακόμα κι αν το κατοικίδιό σας παίρνει συμπληρώματα διατροφής.

 • Η γάτα μου είναι επιλεκτική. Θα της αρέσει το PlaqueOff;
  Στα ζώα αρέσει η γεύση και η μυρωδιά του PlaqueOff. Αν η γάτα σας είναι απρόθυμη να το δοκιμάσει, ξεκινήστε με μια πολύ μικρή δόση και αυξήστε την σταδιακά. Επίσης, μπορείτε δοκιμάστε να το αναμείξετε με πατέ ψαριού, γιαούρτι ή κάτι που αρέσει πάρα πολύ στην γάτα σας.

 • Το κατοικίδιό μου έχει μεγάλο πρόβλημα πέτρας. Θα βοηθήσει;
  Ναι, αλλά αν το κατοικίδιό σας έχει μεγάλο πρόβλημα πλάκας & πέτρας καλό είναι να κάνετε πρώτα έναν καθαρισμό δοντιών. Σας προτείνουμε να ελέγχετε την στοματική υγιεινή του ζώου σας, κάθε φορά που πηγαίνετε στον κτηνίατρο. Αφού γίνει ολοκληρωτικός καθαρισμός, το PlaqueOff θα διατηρήσει την στοματική υγιεινή στα σωστά επίπεδα.

Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν!

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και επιλέξτε το κατάλληλο & οικονομικότερο για εσάς προϊόν.
ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ